Mustafa Sarıgül: TDP iktidarında Dubai modelinin aynısını Trakya'da planlayacağız

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Trakya'da turizmi geliştirmek amacıyla "Dubai modeli"ni uygulayacaklarını söyledi. Sarıgül, “TDP iktidarında Trakya, Balkanlar'ın Dubai'si olacak” dedi.

Abone ol

DUVAR - Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin teşkilat çalışmaları kapsamında Edirne'yi ziyaretti. Sarıgül, kentteki bir otelde düzenlenen toplantıda partililerle bir araya geldi.

Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini söyleyen Sarıgül, parti olarak çözüm önerilerinin hazır olduğunu belirtti. Tecrübeli bir kadroyla yola çıktıklarını belirten Sarıgül, "Tecrübeli kadrolarla akla, bilime önem vererek ülkemizi dürüst politikalarla başarıdan başarıya ulaştıracak kadrolar TDP'dedir" diye konuştu.

Sarıgül, TDP iktidarında Trakya'nın turizmini geliştirmek için projeler yapacaklarını belirterek "Dubai modeli" uygulayacaklarını söyledi. Trakya'yı Balkanlar'ın en önemli turizm merkezi yapmayı hedeflediklerini ifade eden Sarıgül sözlerini şöyle sürdürdü:

"TDP iktidarında Trakya, Balkanlar'ın Dubai'si olacak. 12 Balkan ülkesinde yaşayan 150 milyon nüfus Trakya'ya gelecek. Trakya'yı kültürde, sanatta, eğitimde, turizmde, alışverişte tarihi ve doğal güzellikleriyle muhteşem bir noktaya taşıyacağız. Balkan ülkelerindeki 150 milyon Almanya'ya, Fransa'ya, Hollanda'ya gitmek istemiyor, buraya gelmek istiyor. Biz Dubai modeli neyse onun aynısını burada planlayacağız."

Trakya'da tarımı geliştirmek için projeleri olduğunu da dile getiren Sarıgül, ayrıca tarımsal üretim organize sanayi bölgeleri planlayacaklarını belirtti. (EDİRNE/AA)