Mustafa Sarıgül'den yeni açıklama: Kimin yaptığını elbet bulacağız

Sosyal medyada CHP'li Mustafa Sarıgül'e ait olduğu iddia edilen bir video paylaşıldı. Sarıgül kendisinin ve 25 yıldır koruma ekibinde bulunan bir kişinin 'montaja maruz kaldığını' söyledi

Abone ol

DUVAR - CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medyada dolaşıma sokulan pornografik bir video hakkında açıklama yaptı. Sarıgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda videonun montaj ve şantaj içerdiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı: 

"Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Türkiye’nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız."

'GÖRÜNTÜLERDEKİ KİŞİ DEVLET MEMURU DEĞİL 25 YILDIR EKİBİZDE YER ALAN ARKADAŞIMIZ'

Mustafa Sarıgül Gerçek Gündem'e yaptığı açıklamada ise "Görüntüler tamamıyla montaj. Kimin bunu yaptığını elbet bulacağız. Savcılık gerekli soruşturmayı başlattı. Görüntülerde montaja maruz bırakılan kişi bir devlet memuru değil. Bizimle beraber 25 yıldır koruma ekibimizde yer alan arkadaşımız" dedi.

(HABER MERKEZİ)