Nacho, Real Madrid'e veda etti: Beni hatırlayın

Suudi Arabistan takımlarından Al Qadsiah ile anlaşan Nacho Fernandez, Real Madrid kulübüne ve taraftarlara bir mektupla veda etti.

Abone ol

DUVAR - La Liga ekiplerinden Real Madrid'in İspanyol stoperi Nacho Fernandez, Suudi Arabistan takımlarından Al Qadsiah'a transfer oldu.

İspanya formasıyla EURO 2024'te mücadele eden 34 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından bir mektup yayınlayarak veda etti:

"Sevgili Madridista'lar,

Şu anda hissettiğim her şeyi ifade edecek birkaç kelimeyi size ithaf etmek istiyorum. Hayatımın kulübü Real Madrid'e veda ediyorum. 10 yaşımda geldim, insan ve oyuncu olarak kendimi şekillendirdim, kazanmayı ve kaybetmeyi, savaşmayı ve acı çekmeyi, keyif almayı, her zaman coşku ve kararlılıkla yaşamayı öğrendim. Bugün olduğum her şeyi öğrendim. Neredeyse 25 yıldır her gün aynı yere antrenman yapmaya geliyorum, Real Madrid'in değerlerini öğreniyorum, hayatımı veriyorum ve bunun için savaşıyorum: Sen bana her şeyi verdin.

Benim için çok zor ama artık saha içinde ve saha dışında bu kulübü temsil etmek için her zaman elimden gelenin en iyisini yaptığımı bilmenin verdiği güvenle ve gönül rahatlığıyla ayrılma zamanıdır. Çocukken birçok kez stadımız Santiago Bernabéu'da oynamanın hayalini kurardım ve bugün 15. Şampiyonlar Ligi'mizi kaldırmayı başaran kaptan olarak dönemimi sonlandırmanın onurunu yaşıyorum. Duygularımı ifade edecek kelime yok. Bir Real Madrid oyuncusu olarak sonumun her zaman güzel ve zirvede olmasını istedim ve size şunu söyleyebilirim ki bundan daha iyisine sahip olmak imkansız.

Aylarca süren düşünme, kararsızlık ve şüpheler oldu ama bugün size ailemle son ve farklı bir deneyim yaşamam gerektiğini ve bunun için mükemmel bir zaman olduğunu söylemeye geldim. Beni anladığın için teşekkürler Real Madrid.

Başkan: Yardımınız ve bana her an duyduğunuz sadık güven için teşekkür ederim.

Takım: Siz benim kardeşlerimsiniz. Bir kaptanın sahip olabileceği en iyi oyuncular, takım arkadaşları ve ARKADAŞLAR.

Sizi düşünmek bile beni mutlu ediyor.

Carlo Ancelotti: Her an beni aşma zorunluluğunuzla beni daha iyi hale getirdiniz. Benimle ilgilendiğin ve beni anladığın için teşekkür ederim.

Madridistalar: Talepleriniz bizi oyuncu olarak mükemmel kılıyor. Her şey için teşekkürler. Sizin için oynamak ve sizin sıcaklığınızı hissetmek beni daha da güçlendirdi. Unutmayın... Sonuna kadar!!

(SPOR SERVİSİ)