Naci Görür: Deprem biterse hepimiz biteriz

Mardin'de düzenlenen deprem panelinde konuşan Prof. Dr. Naci Görür, "Bazen teyzeler ellerini açarak dua ediyorlar. Sakın deprem bitsin diye dua etmeyin. Deprem biterse, hepimiz biteriz" dedi.

DUVAR - Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mardin ve Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu, Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 'Deprem' konulu panel düzenledi. Bir otelin konferans salonunda düzenlenen panele Bilim Akademisi üyesi ve deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür ile Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. İdris Bedirhanoğlu, Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk ve vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı
AK Parti en düşük emekli maaşı için harekete geçti: Rakam belli oldu Ehliyet alacaklar dikkat: Direksiyon sınavı değişiyor Faiz indirimi ne zaman? Erdal Sağlam tarih verdi Karatay, Survivor'ı anlattı: 'Yarışmacılar arasında ilişki oldu mu? TÜİK’in devlet sırrı gibi sakladığı madde fiyatları ortaya çıktı Yabancı liselerin ücretleri belli oldu: En pahalısı 1 milyonu geçti