Narin Güran soruşturmasında tutuklanan Salim Güran'ın yeni ifadesi ortaya çıktı: 'Hayat kadınlarıyla görüşmelerim vardı'

Kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti soruşturmasında tutuklanan Salim Güran'ın yeni ifadesinin detayları ortaya çıktı.

Abone ol

DUVAR - Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında tutuklu olan Salim Güran'ın (46) yeniden ifadesi alındı.

Soruşturmayı yürüten 3 savcı tarafından ifadesi alınan Güran'a Whatsapp arama kayıtlarını neden sildiği soruldu.

'HAYAT KADINLARIYLA GÖRÜŞMELERİM VARDI'

Halk TV'nin aktardığı habere göre, ifadesinde Güran, "Ben hayat kadınları ile görüşme sağladığımdan ve bu hususun açığa çıkmaması adına bu kayıtları sildim. Başkaca bir amacım yoktur. Çünkü ben sürekli telefonumda bulunan dijital verileri siliyorum. Narin'in ölümüne ilişkin herhangi bir delili yok etme amacı taşımıyorum" ifadelerine yer verdi.

TUTUKLU SAYISI 11'E YÜKSELDİ

Diyarbakır Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe mahallesinde 21 Ağustos günü kaybolan ve arama arama çalışmalarının 19’uncu günü 8 Eylül’de cansız bedeni mahalle yakınlarındaki Eğertutmaz Deresi’nde çuval içerisinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette bulanan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma kapsamında R.A’nın tutuklanmasıyla aralarında Narin’in annesi, ağabeyi, amcalarının bulunduğu tutuklu sayısı 11’e yükseldi.

(ALINTI)