Narin Güran'ın ön otopsisi: Bacağı kopuk, ölüm sebebi belirsiz

Diyarbakır'da 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın otopsisinde bir bacağının koptuğu belirtildi. Ölüm sebebi ve zamanının vücuttaki çürüme nedeniyle belirlenemediği ifade edildi.

Abone ol

DUVAR - Diyarbakır Bağlar'da 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesine ilişkin soruşturma devam ediyor.

Dün akşam yapılan otopsi işlemiyle ilgili detaylar da çıkmaya başladı. Ceset üzerinden 91 biyolojik bulgu ve süprüntü örneği alındığını aktaran gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV'de şunları yazdı:

"Sol bacakta diz kapağından itibaren kopma olduğu görüldü. Cesedin bulunduğu çuval içerisinde Narin’e ait olduğu değerlendirilen kaval kemiği çıktı. Kemik muhafaza altına alınarak, diğer kemik parçalarıyla birlikte İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmek üzere ayrıldı. Bacaktaki kopma nedeninin, ancak burada yapılacak incelemeyle anlaşılabileceği vurgulanıyor.

Tutanakta 'Uzmanların ilk izlenimlerinde cesette ciddi anlamda çürüme başlamış olduğundan somut bir beyanda bulunmanın mümkün olmayacağı' vurgulandı.

Gözle görülür şekilde kesici-delici alet veya ateşli silah yaralaması görülmedi.

İç kanama bulgusu tespit edilmedi."

YAZININ TAMAMI

(ALINTI)