NASA, Mars'a benzetmişti: Salda Gölü'nde bilim merkezi kuruluyor

NASA'nın çalışmalarına destek olmak amacıyla Salda Gölü Bilim Merkezi Projesi hazırlandı. "Bilim merkezini, üniversitelerin ve NASA'nın da kullanabileceği özellikte yapacağız" denildi.

DUVAR - Mars'ın Jezero Krateri'ndeki eski göle benzetilen Burdur'daki Salda Gölü'nde yapılacak ve ABD Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) da çalışmalarında kullanabileceği bilim merkezinin, proje aşaması tamamlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü, gölde yürütülen "Mikrobiyal Ekoloji ve Biyoçeşitlilik Araştırmaları" ile NASA'nın çalışmalarına destek olmak amacıyla Salda Gölü Bilim Merkezi Projesi'ni hazırladı.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranları güncellendi: 3 milyon TL'nin geri ödemesi İndirimin ardından akaryakıt fiyatları güncellendi 2024'ün en iyi araçları seçildi: Japon ve Güney Kore markaları zirvede İslam Memiş'ten 'pazartesi' uyarısı: Altın, borsa, gümüş ve bitcoin... Oranlar değişti: 1,5 milyon TL'nin aylık getirisi uçtu Liste güncellendi: İl olmaya aday ilçeler