New Jersey'de koronadan ölen Türkiyeli sayısı 5 oldu

ABD’nin New Jersey eyaletinde Türkiye kökenli bir kişinin daha yeni tip korona virüsü nedeniyle yaşamını yitirdiği bildirildi.

Abone ol

DUVAR - ABD'nin New Jersey eyaletine bağlı Paterson şehrinde oturan 85 yaşındaki H.K'nin, korona virüsü (Covid-19) salgını nedeni ile tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği belirtildi.

Paterson şehrindeki Saint Joseph Hastanesinde bir süredir yoğun bakımda tutulan H.K.'nin salı günü yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Karaçay Türk toplumunun bir üyesi olduğu ifade edilen H.K.'nin vefat haberi akrabaları tarafından sosyal medyada paylaşılırken, New Jersey eyaletinde Kovid-19 kaynaklı Türk toplumu kayıplarının şimdiye kadar sadece Paterson'da görüldü.

H.K. ile Paterson şehrinde Covid-19 sebebi ile öldüğü belirlenen Türkiye kökenlilerin sayısı 5’e yükseldi. Şehirde bulunan hastanelerde halen bazı Türkiye vatandaşlarının korona virüsü teşhisi ile tedavisinin devam ettiği açıklandı.

Son vefat haberi ile birlikte ABD genelinde Türk toplumu üyelerinden Covid-19 nedeniyle vefat eden sayısı 6’ya yükselmiş oldu. (NEW YORK/AA)