Nurten Balaban'ın 'Seyri Alem' sergisi Eskişehir'de açıldı

Nurten Balaban’ın eserlerinden oluşan 'Seyri Alem' adlı resim sergisi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kent Müzeleri Kompleksi Sergi Salonu'nda açıldı.

Abone ol

DUVAR - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kent Müzeleri Kompleksi Sergi Salonu’nda yapılan Nurten Balaban’ın eserlerinden oluşan 'Seyri Alem' adlı resim sergisinin açılış törenine Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Vural Yörük, davetliler ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Vural Yörük, Nurten Balaban’ı tebrik ederek sanatseverlere de açılışa gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür etti. Yörük, “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, pek çok sanatçıyı halkımızla buluşturduk ve buluşturmaya da devam ediyoruz. Eskişehir her zaman sanata ve sanatçıya gösterdiği değer ve ilgiyle ülkemizin önemli bir kültür şehirlerinden biri olmuştur” dedi.

Nurten Balaban da gösterilen ilgiye teşekkür ederek, “Bu kadar güzel bir şehirde yaşadığınız için çok şanslısınız. Sanata ve sanatçıya destek veren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye teşekkür ederim. Sergiyi Eskişehir’de açtığımız için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.