Obama'dan Antalya'ya 'Buruşturmayın' uyarılı mektup

ABD Başkanı Obama, G-20 Liderler Zirvesi'nde konakladığı otelin sahibine mektupla teşekkür etti.

Abone ol

DUVAR - ABD Başkanı Barack Obama'nın Kasım ayında G-20 Liderler Zirvesi için geldiği Antalya’da konakladığı otele ıslak imzalı teşekkür mektubu gönderildi.

Üzerinde “Beyaz Saray-Buruşturmayın” ibaresiyle gönderilen mektupta "sıcak karşılama beni gerçekten çok etkiledi " ifadesi kullanıldı.

Otelin Genel Müdürü Ali Kızıldağ'a hitaben gönderilen mektupta şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye'ye yapmış olduğum son ziyaretimdeki yardımlarınız için içten teşekkürlerimi iletiyorum. Yapılan sıcak karşılama beni gerçekten çok etkiledi ve ziyaretimizin başarılı geçmesindeki rolünüzden dolayı minnettarım. Tüm nazik yardımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle. Saygılarımla."

ABD Başkanı Barack Obama, Calista Luxury Otel'deki 240 metrekarelik kral dairesinde kalmıştı.

'ZARFI GÖRÜNCE ŞOK OLDUM'

Obama'nın teşekkür mektubunu alan Genel Müdür Ali Kızıldağ, "Dün kargodan bir zarf aldım. Baktığımda 'Beyaz Saray' ve 'first class' yazısı ve 'zarfı buruşturmayın' yazıyordu. Ben de zarfı görünce şok oldum. Delegasyonlardan tatil için geleceğini söyleyenler vardı. 'Acaba rezervasyon yazısı mı' diye düşündüm. Zarfı açıp baktığımda Başkan Obama'nın mektubu ile karşılaştım. Nisan ayında kaleme almış. Bize ancak ulaştı." diye konuştu. (DHA)