Oğlu için 'Batı'nın uşağıyım' diyen Pucca'nın ifadesi alındı

Pucca adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz, kendisine yönelik atılan "Batının uşakları" tweet'ine esprili bir cevap verdi. Söz konusu tweet, başka bir kullanıcı tarafından şikayet edildi. Karagöz'ün babasının evi polisler tarafından basıldı.

Abone ol

DUVAR - 'Pucca' adıyla tanınan yazar Selen Pınar Işık, oğlu Batı’yla ilgili olarak Twitter’da yaptığı “Batı’nın uşağıyım” paylaşımının ardından polislerin babasının evine giderek kendisini sorduğunu açıkladı. Işık'ın avukatı Mahir Işıkay hukuki sürecin takipçisi oldukları bilgisini paylaştı.

Selen Pınar Işık, "Batı’nın uşağıyım" paylaşımının ardından polislerin babasının evine giderek kendisini sorduğunu ve “terör örgütü”ne dair kanıt aradığını söyledi.

Pucca, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, “Bugün babamın evine gelmişler, evde beni ve terör örgütüne dair kanıt aramışlar. Batı oğlumun ad adı, oğlumun! OHAL diye bakalim ne olacak” ifadelerini kullandı.  Pucca , polislerin ailesine oğlunun adının neden Batı olduğunu sorduklarını da aktardı. (HABER MERKEZİ)