Öğretmen ilk bölümüyle gündem oldu: Tam bir fiyasko!

Öğretmen dizisi ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çekti: Sadece kocaman bir fiyasko!

Abone ol

DUVAR - Fox TV'nin yeni dizisi Öğretmen, ilk bölümüyle 4 Mart Çarşamba günü ekranlara geldi. Milli Eğitim Bakanlığı'nda Personel Genel Müdürü olarak çalışan Hamza Aydoğdu, diziye tepki gösterdi.  Twitter hesabından paylaşım yapan Aydoğdu "Öğretmen ne olursa olsun, sevgi çınarıdır. Kızarken bile o duyguyu sevgiyle besler. Şefkat ve edeple terbiye edendir, psikopat değildir. Adı: Öğretmen. İçeriği sadece ve sadece kocaman bir fiyasko" dedi.

İLKER KALELİ 'AKİF ÖĞRETMEN' ROLÜYLE İZLEYİCİ KARŞISINDA

Dizinin başrollerini İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol paylaşırken, onlara ayrıca Ramazan Mert Demir, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör, Can Bartu Aslan, Hasan Şahintürk, Beran Soysal, Hakan Dinçkol, İsmail Karagöz, Cansın Şenel, Doğa Özüm, Bensu Uğur, Özgür Civelek, Göksü Melek Ulucan, Seyit Nizam Yılmaz, Burak Can Aras, Deniz Özgür, Ömer Furkan Eroğlan ve Metehan Parıltı gibi isimler eşlik ediyor.

ÖĞRETMEN'İN KONUSU 

Mr. Hiiragi’s Homeroom adlı dizinin uyarlaması olan Öğretmen’de, Rüya adlı sporcu bir kızın intiharının ardından yaşananları anlatıyor. Rüya profesyonel atlet ve birçok ödüle sahip. Ne var ki son yarışında doping kullandığı iddia ediliyor ve gerek sınıfında gerek okulda sözlü tacizlere maruz kalıyor. Arkadaşları tarafından hakarete ve iftiraya uğrayan Rüya, yaşananlar karşısında çaresiz kalıyor ve intihar ediyor.

İlker Kaleli’nin canlandırdığı Akif öğretmen, bu noktada devreye giriyor ve 12-A sınıfını rehin alıyor. Amacı ise çocuklara insanlık dersi vermek… Çocuklara akran zorbalığının geldiği noktayı göstermeye ve onlara iyi birer insan olmaya iten Akif Öğretmen, dizinin açılış sahnesiyle sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Birçok sosyal medya kullanıcısı diziyle ilgili olumlu düşüncelerini paylaştı. (HABER MERKEZİ)