Öğretmenler öldürülen meslektaşları için ayakta: Önlük sorun çözmüyor

Türkiye'nin dört bir yanında öğretmenler, İstanbul'da öldürülen okul müdürü için adalet ve eğitimde şiddet yasası talebiyle sokağa çıktı. Öğretmenler, sorumlu olarak bakanlığı işaret etti.

DUVAR - Eyüpsultan’da özel bir lisede okul müdürü olan İbrahim Oktugan’ın, 17 yaşındaki lise öğrencisi Y.K. tarafından silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmesinin ardından, Türk Eğitim Sen, Eğitim İş, Eğitim Sen, Hürriyetçi Eğitim Sen, Anadolu Eğitim Sen, Eğitim Gücü Sen, TÖB-Sen, öğretmenlere iş bırakma çağrısı yaptı.

Türkiye'nin çeşitli illerinde öğretmenler, bu çağrıya ses vererek bugün derslere girmedi ve sokaktan seslendi: 'Eğitimde şiddete dur' de.

Haberin Devamı
ÖTV tutarları değişti: Rakı, şarap ve biraya zam UEFA, Merih Demiral'ın 'bozkurt' işareti için ne karar verebilir? Uzmanı tek tek hesapladı: Her ay 2 bin 22 TL eksik aylık alacaklar Son 16'nın en iyi 11'i belli oldu: Türkiye'den iki futbolcu kadroda EURO 2024'te şampiyonluk oranları güncellendi: Sürpriz takım Türkiye Dünyanın en değerli 100 kadrosu belli oldu: Süper Lig'den 3 takım var