Oğuzhan Uğur'dan 'Sagopa Kajmer' açıklaması: 'Kendisine yanlış bilgi verdiler…'

Oğuzhan Uğur sosyal medya hesabından Sagopa Kajmer'e yanıt verdi. Uğur, "Kendisine SAYGI1 için ben ve ekibim tarafından hiçbir teklif gitmemiştir" dedi.

Abone ol

DUVAR - Televizyoncu ve yapımcı Oğuzhan Uğur, Babala TV'nin ardından yeni bir projeye daha imza attı. Ünlülerin yer aldığı 'Saygı1' adlı yeni formatın ilk konuğu rapçi Ceza oldu. 

Format kapsamında ünlü isimlerin, Ceza'nın şarkılarını yorumladı. Gazapizm, Sefo, Killa Hakan, Çakal, Ayben, Anıl Piyancı, Şehinşah, Contra, Baneva, Lil Zey, Cartel, Ozbi, Server Uraz, Candan Erçetin, Gripin ve Yener Çevik konserde sahne aldı.

'KENDİSİNE TEKLİF GİTMEDİ'

 Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından 'Saygı1' gecesi için ilk kendisine teklif gittiğini söyleyen rapçi Sagopa Kajmer'e yanıt verdi. Uğur, "Büyük ihtimalle kendisine yanlış bilgi verdiler… Çünkü format sahibi olarak birinci ağızdan söylüyorum, kendisine SAYGI1 için ben ve ekibim tarafından hiçbir teklif gitmemiştir" dedi. 

Uğur ayrıca "Çekim gecesine üç gün kala, Ceza için bir videoyla selam yollamasını en samimi duygularımla rica ettim. Küslük bitsin istedim. Reddetti, asla ısrar etmedim" diye konuştu. 

'KÜSLÜK BİTSİN İSTEDİM, REDDETTİ'

Oğuzhan Uğur açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Yunus abimizin (Sagopa Kajmer) işlerini çok seviyorum. Yıllardır severek dinliyorum. Hatta şarkıları dijital platformlarda gezmeye başlamadan evvel, Hedef12 albümü için kavgaya karışmışlığım bile vardır. O derece fanıyımdır. Ancak bu açıklamasını şaşkınlıkla okudum. Büyük ihtimalle kendisine yanlış bilgi verdiler… Çünkü format sahibi olarak birinci ağızdan söylüyorum, kendisine SAYGI1 için ben ve ekibim tarafından hiçbir teklif gitmemiştir. Sadece çekim gecesine üç gün kala, Ceza için bir videoyla selam yollamasını en samimi duygularımla rica ettim. Küslük bitsin istedim. Reddetti, asla ısrar etmedim. Ayrıca SAYGI1, kendisinin düşündüğü gibi yalnızca yaş almış emektar ustalar için yapılmıyor, çığır açmış genç müzisyenler için de hazırlanıyoruz. İlk bölümümüz henüz yayınlanmadan yurtdışı platformlardan yayın teklifi alıyor, sahne tasarımımızla ödüle aday gösteriliyoruz. Bunca tebrik ve alkış arasından böyle bir yanlış anlaşılmanın kafa karışıklıklarına yol açacağını düşündüğüm için açıklamak, doğrusunu anlatmak istedim. Halen kendisinin büyük bir hayranıyım. Yanlışı düzeltmek hakkımı anlayacağı kanısındayım. İlk bölümümüz 18 Temmuz Perşembe akşamı yayında. Saygılarımla.

'Saygı1' adlı yeni formatın ilk bölümü, 18 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak. 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)