Oktay Derelioğlu'na saldırıda yeni görüntüler ortaya çıktı

Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu trafikte ilerledikleri sırada iki kişinin fiziki saldırısına uğradı ve darp edildi. Olay anına ait yeni görüntüler yayınlandı.

DUVAR - Beşiktaş'ın eski futbolcusu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu'na trafikte yaşanan tartışma sonrasında saldıran Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban'ın kavga öncesi ve kavga anının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, araçtan inen taraflar kavga ederken Oktay Derelioğlu yaralandı. Şikayet üzerine Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban gözaltına alındı. Adliyeye gönderilen iki kardeş ‘Kasten yaralama ‘ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı
İslam Memiş: Her şeylerini kaybedecekler Anket: İşte muhalefetin 10 'etkili' milletvekili Oranlar güncellendi: 500 bin TL'nin getirisi ne kadar? IMEI kayıt ücretine büyük zam bekleniyor: Yurt dışından telefon hayal Son anket: Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı? Mevduat faizlerinde son durum: İşte 50 bin TL'nin getirisi