Öldürücü sıcaklar termal kameraya yansıdı

ABD'nin Arizona eyaletindeki Phoenix kentinde hava sıcaklığı temmuz ayında üst üste 31 gün boyunca 43 derecenin üzerindeydi. Bu sıcaklığın şehirde yaşayanları nasıl etkilediği termal kameraya yansıdı.

DUVAR - Avrupa Birliği'ne (AB) bağlı Copernicus İklim Değişikliği Servisi, Temmuz 2023'ün ölçümlerin yapılmaya başladığı dönemden bu yana 'en sıcak ay' olarak kayıtlara geçtiğini duyurmasından birkaç gün sonra ABD'den de sıcaklık rekoru geldi. ABD'nin güneybatısındaki Phoenix şehrinde termometreler art arda 31 gün boyunca 43 derecenin üzerini gösterdi. Şehir, en son 1974 yılında bu kadar sıcak olmuştu. Phoenix'teki sıcak havalar termal kameralara da yansıdı. Beton zeminlerdeki sıcaklığın 66 derece ölçüldüğü şehirde, sıcakta çalışmak durumunda olan işçilerin vücut sıcaklığı 41 dereceye kadar çıktı.

Haberin Devamı
Yeni rakam ortaya çıktı: İşte meslek meslek yeni maaşlar Çeyrek final gündem: '3-7-0 başka bir büyüklük' Rakamlar belli oldu: Meslek meslek zamlı memur maaşları Çeyrek finale yükselen futbolcuların kutlamasından kareler Veriler açıklandı: 2024 yılında en çok satılan kitaplar TOGG'un satış rakamları belli oldu