Orgeneral Arif Çetin'in fotoğraf albümü: Şaibeli hatıralar

Galip Öztürk, Selahattin Yılmaz ve Hüseyin Eryılmaz'la verdiği pozlar tartışma yaratan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'in fotoğraf albümüne şaibeli bir isim daha eklendi.

DUVAR - Kendisini organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın danışmanı olarak tanıtan Ferhat Aydoğan'ın, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'le birlikteyken çekilen bir fotoğrafı paylaşması tartışma yarattı.

6 Şubat'ta yaşanan Maraş merkezli depremler nedeniyle kurulan Jandarma Genel Komutanlığı Mobil Harekat Merkezi'ne giden Aydoğan, Twitter'daki paylaşımında "Vatanınızın yiğitlerinden jandarma teşkilatımızın Genel Komutanı Sn Arif Çetin Paşamı #Kahramanmaraş’ta ziyaret ederek 36 gündür Afet bölgelerindeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettik." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
Kredi kartınızdan para çeken telefon uygulamaları açıklandı UEFA, Merih Demiral'ın 'bozkurt' işareti için ne karar verebilir? Son 16'nın en iyi 11'i belli oldu: Türkiye'den iki futbolcu kadroda Türkiye sıcaktan yanıyor: Bu ilçede yaşayanlar soğuktan soba yaktı EURO 2024'te şampiyonluk oranları güncellendi: Sürpriz takım Türkiye Benzin ve motorine ÖTV zammı geldi