Örümcek Adam üçlemesinin yönetmeni Sam Raimi: 'Örümcek Adam 4' filmine açığım

Örümcek Adam üçlemesinin yönetmeni Sam Raimi, Tobey Maguire’ın başrolünde olduğu yeni bir Örümcek Adam filmi hakkında konuştu. Raimi, bu fikre açık olduğunu söyledi.

Abone ol

DUVAR - 2000’li yıllarda çıkan orijinal Örümcek Adam üçlemesinin yönetmenliğini üstlenen Sam Raimi, olası bir "Örümcek Adam 4" filmi hakkında konuştu. Raimi, "Hazırda bir senaryom ya da bir planım yok ama kulağa güzel geliyor. Örümcek Adam filmi olmasa bile Tobey’in başrolde olduğu farklı bir projede çalışmayı çok isterim" dedi.

Kayıp Rıhtım'ın Screen Rant'ten aktardığına göre, yönettiği son filmi "Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında" hakkında Fandango’ya konuşan Raimi’ye, oyuncular Tobey Maguire ve Kirsten Dunst ile başka bir Spider-Man filmi yapıp yapmak istemediği hakkında bir soru yöneltildi. Yönetmen, şu anda böyle bir ihtimalin olmadığını belirtse de gelebilecek olası bir teklife kapalı olmadığını söyledi.

Raimi, şu ifadeleri kullandı:

“Doctor Strange’i yönettikten sonra, Marvel Sinematik Evreni’nde gerçekten her şeyin mümkün olduğunu fark ettim. Tobey’i seviyorum. Kirsten Dunst’ı seviyorum. Bence her şey mümkün. Hazırda bir senaryom ya da bir planım yok. Şu anda Marvel bununla ilgilenir mi onu da bilmiyorum. Bu konuda ne düşündüklerini bilmiyorum. Pek takip etmedim. Ama kulağa güzel geliyor. Örümcek Adam filmi olmasa bile Tobey’in başrolde olduğu farklı bir projede çalışmayı çok isterim.”

Son olarak 2007 yılındaki "Örümcek Adam 3" filminde Peter Parker karakterini canlandıran Tobey Maguire, yaklaşık 15 yıllık bir aradan sonra geçen yılın sonunda vizyona giren "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok" ile Peter Parker karakterini bir kez daha canlandırdı.