Oscar ödüllü 'The Zone of Interest' geliyor: Prime Video Türkiye ağustos programı belli oldu

Ağustos 2024'te Prime Video'ya gelecek yapımlar arasında "Arda Turan: Yüzleşme", "The Zone of Interest", "The Hobbit: Beklenmedik Yolculuk" ve "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" yer alıyor.

Arda Turan Yüzleşme

16 Ağustos 2024

Arda Turan: Yüzleşme, döneminin en yetenekli, en sevilen ve bir o kadar da tartışılan futbolcusu Arda Turan'ın kendisiyle yüzleşmesini konu alacak. Belgesel, Arda Turan'ın saha içinde ve dışındaki inişleri ve çıkışlarını ele alarak manşetlerin ardındaki Arda Turan’ı görülmemiş bir şekilde sunacak. “Yükseliş, Zirve, Düşüş ve Yeni Bir Başlangıç” başlıklarıyla izleyiciler; zaferler, gelgitler ve dönüşümlerle dolu bir yolculuğa çıkacak. 

Prime Video için üretilen "Arda Turan: Yüzleşme" belgeselinin yapımcılığını Insignia Yapım ve Doruk Acar, konsept tasarımını Okan Can Yantır ve yaratıcı yönetmenliğini ise Umut Aral üstleniyor.

Haberin Devamı
Öğrencilerin en çok memnun olduğu üniversiteler belli oldu Haniye'ye suikast: 'İsrail nasıl İran’ın bu kadar derinine girebildi?' Kredi kartlarında bir dönem sona erdi: Bankalar da tahmin etmemişti... Akaryakıt fiyatları güncellendi: 1 Ağustos benzin, mazot fiyatları İslam Memiş'ten altın ve dolar uyarısı: Çarşı karışacak TOGG'un yeni modeli geliyor