Otomobilde 'arkadaş'a silahlı pusu

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 26 yaşındaki Abdullah Gültekin, otomobiliyle seyir halindeyken uğradığı silahlı saldırıda öldü. Tetiği çeken kişinin Gültekin'in yakın arkadaşı olduğu iddia edildi. 

Abone ol

DUVAR - İstanbul Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi’nde kıraathane işleten 26 yaşındaki Abdullah Gültekin, otomobiliyle işyerine giderken silahlı saldırıya uğradı.

Kurşunlardan ikisi Gültekin’in vücuduna isabet ederken şüpheli olay yerinden kaçtı.

DHA'nın aktardığına göre saldırının ardından otomobiliyle kaçmaya çalışan ancak vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan ve bilinci kapanan Gültekin direksiyon hakimiyetini kaybetti ve başka bir araca çarparak durdu.

Silah sesleri üzerine sokağa çıkan esnaf, Gültekin’in yaralandığını fark edince polisi aradı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Abdullah Gültekin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

'AĞABEY KARDEŞ GİBİLERDİ'

Saldırının ardından olay yerine giden Abdullah Gültekin’in bir arkadaşı, "İkisi de kardeşimiz gibiydi. Ağabey kardeş gibilerdi. Aralarında tartışma çıkmış sonra da silahlı kavgaya dönmüş diye duyduk. İkisi aynı arabada değildi. Vuran kişi dışarıdaymış. Ne oldu nasıl oldu tam bilmiyoruz. İkisini de tanıyorduk. Yazık oldu" dedi. (HABER MERKEZİ)