Otomotivde sonbahar kampanyaları başladı: Kim, faizsiz kredi veriyor?

İlk sekiz ayda yüzde 3 artış gösteren satışlar, yaşanan ekonomik koşullarda başarı bile sayılır. Fiyatların daha da artacağı endişesiyle alımlar öne çekilirken, markalar da kampanyalara yükleniyor.

DUVAR - 

Otomotiv pazarı hareketli bir yaz mevsimi yaşadı. GSR 2 diye adlandırılan Genel Güvenlik Yönetmeliği’ne uymayan sıfır araçların satışını engelleyen düzenleme 31 Ağustos’a kadar uzatılmıştı. AB tarafından düzenlenen yönetmelik trafik kazalarını azaltmayı amaçlarken, araçların çoğunda opsiyonel olarak sunulan pek çok güvenlik özelliğinin standart paketlerde yer almasını zorunlu kılıyor.

 Öte yandan tüketici güvenindeki geleceğe dönük karamsarlık, parası olanların fiyatlar daha da artmadan otomobil alımlarını öne çekmelerine neden oluyor. Bunun sonucunda yılın ilk sekiz ayında otomobil satışları yüzde 3 arttı. Markalar da faizsiz krediler ve indirimlerle satışlarını artırma peşindeler.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın için 'pazartesi' uyarısı: Bir anda olacak... En çok gol atan 10 aktif futbolcu: Türkiye'den de bir oyuncu var İndirimli fiyat tabelaya yansıdı: 8 Eylül güncel akaryakıt fiyatları 7 hafta önce ihtiyaç kredisi alanlar pişman: Yeni rakamlar belli oldu Prof. Sözbilir 3 faya işaret etti: Yeni kırılmalar o noktalarda olacak Otomotivde sonbahar kampanyaları başladı: Kim, faizsiz kredi veriyor?