Oyuncu Alexis Bledel, The Handmaid's Tale'den ayrıldığını duyurdu: Uzaklaşmam gerekiyor...

Alexis Bledel, "The Handmaid's Tale" dizisinden ayrıldığını açıkladı. Bledel açıklamasında, yaratıcı Bruce Miller, yapımcı MGM, yayıncı Hulu, kadro ve ekibe destekleri için teşekkür etti.

Abone ol

DUVAR - Oyuncu Alexis Bledel, Kanadalı yazar Margaret Atwood'un 'Damızlık Kızın Öyküsü' romanından uyarlanan "The Handmaid's Tale" dizisinden ayrıldığını duyurdu. Dizideki rolüyle 4 Emmy adaylığı alan ve bunlardan birini kazanan oyuncu, 2017’deki başlangıcından bu yana ödüllü dizide Emily Malek/Ofglen karakterini canlandırıyordu.

Variety’e yaptığı açıklamada ayrılığını duyuran Bledel, şu ifadeleri kullandı:

"Uzun süre düşündükten sonra, 'The Handmaid's Tale’den şu anda uzaklaşmam gerektiğini hissettim. Emily için bu kadar gerçekçi sahneler yazdığı için Bruce Miller’a ve destekleri için Hulu, MGM, oyuncu kadrosu ve ekibe sonsuza dek minnettarım."

5. SEZONUN 2022'DE EKRANLARA DÖNMESİ BEKLENİYOR

5. sezonunun hazırlıklarına devam eden "The Handmaid's Tale"in 2022 içinde ekrana dönmesi bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle, Amanda Brugel, Bradley Whitford ve Sam Jaeger yer alıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)