Oyuncu Berk Oktay'ın fotoğraflarını eşi paylaşmış!

Berk Oktay'ın çıplak fotoğraflarını paylaşanlar tespit edildi. IP'ler eşi ve kayınvalidesine ait çıktı.

Abone ol

DUVAR - Oyuncu Berk Oktay'ın kendine ait sosyal medya hesabından çıplak fotoğraflarını paylaşan kişilerin boşanmak üzere olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu ve kayınvalidesi olduğu ortaya çıktı.

Berk Oktay, geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden yayılan uygunsuz fotoğraflarının kaynağını bulmak için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. Soruşturma kapsamında yapılan araştırmada fotoğrafların paylaşıldığı bilgisayarların, boşanmak üzere olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu'na ve kayınvalidesine ait olduğu çıktı.

Sözcü'den Şeyma Ulusoy'un haberine göre, oyuncunun avukatı Serdar Öktem, "Sonucun böyle çıkabileceğini hayal edemezdik. Savcılığın başlattığı soruşturma çerçevesinde siber şube, fotoğrafların yayıldığı bilgisayarların IP numaralarının boşanmak üzere olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu, Şarapçıoğlu'nun annesi ve çalıştığı iş yerinin numaraları olduğunu açığa çıkardı. Bu bilgiyi öğrenmiş bulunmaktayız" dedi.

Oyuncu Berk Oktay ile eşi Merve Şarapçıoğlu Oktay'ın özel fotoğrafları, Şarapcıoğlu'nun Instagram hesabından paylaşılmış ve hesabın ele geçirildiği ileri sürülmüştü. Oktay-Şarapçıoğlu çiffti, kamuoyuna açıklamalarında 'bilgisayar korsanlarını' işaret etmişlerdi.