Oyuncu Ezra Miller bir kez daha tutuklandı

Oyuncu Ezra Miller, özel bir konutta gerçekleşen toplantıdan ayrılması istendikten sonra bir kadının kafasına sandalye fırlattığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Abone ol

DUVAR - "Fantastik Canavarlar" serisinde Credence Barebone karakterini, DC Comics filmlerinde ise Flash karakterini canlandıran Ezra Miller, şiddet olayları sonucunda ikinci kez gözaltına alındı. Miller'in, Hawaii'de gece geç saatlerde özel bir konutta gerçekleşen toplantıdan ayrılması istendikten sonra bir kadının kafasına sandalye fırlattığı iddia edildi. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, Hawaii Polis Departmanı'ndan yapılan resmi açıklamada, Ezra Miller’ın Big Island’ın aşağı Puna bölgesinde ikinci derece saldırıdan tutuklandığı belirtildi. Bir kadının alnına sandalye fırlattığı iddia edilen Miller, trafik çevirmesinde yakalanarak tutuklandı. Oyuncu, polisin yerel savcıyla görüşmesinin ardından sabah saat 4 sularında serbest bırakıldı. 

 DAHA ÖNCE DE TUTUKLANDI

29 yaşındaki Miller geçen ay da Hawaii’deki Hilo kasabasındaki bir barda meydana gelen olayın ardından tutuklanmış ve uygunsuz davranış ve tacizle suçlanmıştı. Karaoke yapan kişilere müstehcen bir şekilde bağırmak, mikrofonu bir kadından kapmak ve ardından dart oynayan bir adama saldırmakla suçlanan oyuncu, 500 dolarlık kefaletle serbest bırakıldı.

Ayrıca Miller'ın çalıştığı setlerde de zaman zaman sinir krizleri yaşadığı belirtiliyor.

EZRA MILLER'IN YER ALDIĞI WARNER BROS. FİLMLERİ ASKIYA ALINDI

Warner Bros. ve DC yöneticileri, şiddet olaylarıyla gündeme gelen Miller’ın geçen ay tutuklanmasının ardından oyuncunun geleceğini tartışmak için bir toplantı düzenledi ve Miller’ın gelecek projelerine ara vermeye karar verdi.