Oyuncu Selen Uçer’den yeni şarkı: ‘Cennet’

Altın Portakal ödüllü oyuncu Selen Uçer'in yeni şarkısı 'Cennet' yayınlandı. Şarkının klibini oyuncu Esra Dermancıoğlu çekecek.

Abone ol

DUVAR - Başarılı tiyatro ve sinema oyuncusu Selen Uçer, yeni bir şarkıyla bu kez müzikseverlerin karşısında. 'Cennet' adlı şarkı, tüm dijital müzik platformlarında yayınlandı. Söz ve müziği Demirhan Baylan’a ait olan şarkının düzenlemesi Burak Erkul ve Tolga Görsev imzası taşıyor. Selen Uçar yaptığı duyuruda, şarkının akustik versiyonunun da yakında dinleyiciye sunulacağını açıkladı.

Tolga Görsev Music Production etiketiyle yayınlanan şarkıya ayrıca bir de video klip çekiliyor. Uçer, basın duyurusunda şarkının video klibini oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun çekeceğini açıkladı. 

Geçtiğimiz yıl Anneler Günü'nde, kaybettiği annesine ithafen 'Gecenin Öteki Yüzü'nü yorumlayan Selen Uçer, dinleyicilerin beğenisini kazanmıştı. 

Son zamanlarda hem ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ adlı dizideki hem de ‘Dilberay’ filmindeki performanslarıyla dikkat çeken oyuncu, yakın zamanda ‘Güle Güle Diva!’ ile yeniden tiyatroseverlerle, ‘Kara Tahta’ ile de televizyon seyircisiyle buluşacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)