Özel'in programı netleşti: Roboski, Amedspor, Ahmet Türk

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Doğu ve Güneydoğu illeri programı kapsamında Roboski'ye gitmesi planlanıyor. Büyükşehir belediye eşbaşkanlarıyla görüşecek olan Özel, Amedspor'u da ziyaret edecek.

Abone ol

ANKARA – CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Doğu – Güneydoğu Anadolu illeri ziyaret programı netleşti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE EŞBAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELECEK

22 Ekim Salı günü gerçekleşecek grup toplantısının ardından Diyarbakır'a geçecek olan Özel, salı gecesi Diyarbakır'da konaklayacak ve çarşamba gününü kentte geçirecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek olan Özel, belediye eşbaşkanları Sera Bucak ve Doğan Hatun'la bir araya gelecek. Valiliği de ziyaret edecek olan Özel, Diyarbakır Ticaret Odasının ev sahipliğinde düzenlenecek sivil toplum kuruluşlarıyla toplantıya katılacak.

AMEDSPOR ZİYARET EDİLECEK

Kentte esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek olan Özel, Amedspor kulübünü de ziyaret ederek kulüp yöneticileriyle bir araya gelecek.

CHP'Lİ HASANKEYF BELEDİYESİNİ ZİYARET

Özel, Perşembe günü Batman'da olacak; son seçimde CHP'nin ilk kez kazandığı Hasankeyf Belediyesi'ne gidecek ve burada incelemelerde, temaslarda bulunacak.

MARDİN BELEDİYESİNİ ZİYARET, AHMET TÜRK'LE PROGRAM

Cuma günü Mardin temaslarına başlayacak olan Özel, Mardin Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Eşbaşkanlarıyla bir araya gelecek, ayrıca Mardin Valisi ile de bir görüşme gerçekleştirecek. Özel ayrca Mardin'de CHP'ye katılım, rozet takma törenine katılacak.

Özel, programı kapsamında Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Ahmet Türk'ün Kasrı Kanco olarak bilinen evinde misafir olacak.

ROBOSKİ ZİYARETİ PLANLANIYOR

CHP Genel Başkanı, cumartesi günü Şırnak ve Hakkari'de olacak. Özel'in Şırnak'ta gerçekleştireceği çeşitli temasların ardından bombardıman sonucu 34 kişinin hayatını kaybettiği Roboski'ye gitmesi, ailelerle bir araya gelmesi planlanıyor.

VAN BELEDİYE EŞBAŞKANLARIYLA GÖRÜŞME, GENÇLİK BULUŞMASI

Aynı gün Hakkari'ye de gidecek olan Özel, burada da CHP'ye katılım törenine katılacak. Programın son günü olan pazar günü Özel Van'da olacak. Van Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek belediye eşbaşkanlarıyla görüşecek olan Özel ayrıca CHP il örgütünün organize ettiği Gençlik Buluşmasına katılacak.

PROGRAM ÖNCESİ DEMİRTAŞ ZİYARETİ

Özel, Doğu ve Güneydoğu illeri programından bir gün önce Edirne Cezaevi'nde bulunan Selahattin Demirtaş'ı ziyaret ederek gündeme dair görüş alışverişinde bulunacak.