Özgür Özel, mitingin ardından belediyeyi ziyaret etti

Fındık Mitingi'nin ardından CHP'li Fuat Köse'nin yönettiği Giresun Belediyesi'ni ziyaret eden Özgür Özel, "Belediyede kahve içeceğiz demiştik, şimdi o keyfi yaşamaya geldik" diye konuştu.

Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Giresun'da düzenlediği Fındık Mitingi'nin ardından Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse'yi makamında ziyaret etti. 

Burada konuşan Özel, şu ifadeleri kullandı: "Giresun’da geçen dönem yüreğimiz çok buruktu. Çünkü kazanmamız gereken elimizde olan belediyeyi kendi hatalarımız yüzünden kaybetmiştik. Bu süreçte Giresun benim için çok önemli. Bütün Karadeniz önemli. Çünkü bir uyanış başlayacaksa bir iktidar değişikliği olacaksa bu Karadeniz’den başlayacak. Artvin elimizdeydi, tekrar Cumhuriyet Halk Partili belediye olarak devam ediyor. Giresun’u, Sinop’u yeniden kazanmanın memnuniyetini duyuyoruz. Giresun’da geçen dönemki kaybı telafi ettik. Bartın’ı, Kastamonu’yu aldık. Büyükşehirlerimizde Ordu’da Samsun’da ve Trabzon’da da merkez ilçeleri aldık. Ayrıca Ordu’da üç ilçe daha alarak ilçe sayımızı dörde çıkardık. Giresun’da bazı ilçelerimizde kayıp yaşadık ama çok önemli ilçeleri kazandık, il belediyesini kazanmış olmanın da memnuniyeti içindeyiz. Eşimin babası Bulancaklı. Bu açıdan hem Bulancak, hem Giresun önemli demiştik. Giresun Belediyesi’nde kahve, Bulancak Belediyesi’nde çay içeceğiz demiştik. Şimdi o keyfi yaşamaya geldik."