Özgür Özel'in ayağı kırıldı

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ayağında kırık oluştuğunu açıkladı.

Abone ol

ANKARA- CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP lideri Özgür Özel'in ayağında kırık oluştuğunu, bu nedenle Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM Genel Kurulu'nda konuştuğu oturuma katılamadığını açıkladı.

Ali Mahir Başarır, oturum sonrasında gazetecilere açıklama yaptı. Başarır, "Bugün Filistin Devlet Başkanını TBMM'de ağırladık. Çok önemli mesajlar verdi, dünyaya mesajlar verdi. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel, bugün burada olmayı çok istiyordu; ama ayağında basit bir kırık oluştu. Yarından sonra büyük bir ihtimalle doktorların gözetiminde ortopedik bir yardımla yürüyebilecek. Burada olmayı dediğim gibi çok istiyordu. Çünkü o da Filistin'in haklı mücadelesine sonuna kadar destek verdi. Buradan da bir kez daha iletiyoruz Filistin halkının, Filistin devletinin bağımsızlığını ve işgalci İsrail'in bu tutumunu kınıyoruz. Bunları aslında kendisi söyleyecekti ama böyle bir kaza oldu. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sabah bu konuyu söyleyecektik ama toplantının önemi olduğu için toplantıdan sonra açıklamayı doğru bulduk" diye konuştu.

Başarır, Özel'in yarın Anayasa Mahkemesi'nin Can Atalay hakkında verdiği kararı görüşmek üzere toplanacak TBMM Genel Kurulu'na katılıp katılmayacağı sorusuna, "Destek alarak da gelmek istiyor. Ama doktorların vereceği bir karar. O yüzden bunu doktorlara bırakıyoruz" dedi.

Özgür Özel'in ayak tarak kemiğinde kırık olduğu öğrenildi.

(HABER MERKEZİ)