Özhaseki'den 'altılı masa' açıklaması: Birbirine selam veremeyecek adamlar AK Parti karşıtlığında bir araya geldi

AK Partili Özhaseki, muhalefetin 'altılı masa'sını eleştirdi: Hizmet düşünmüyorlar bile. Normalde sokakta karşılaşsalar muhabbet insanlar şimdi sadece AK Parti karşıtlığında bir araya geldi.

Abone ol

DUVAR- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile birlikte AK Parti Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret etti.

Burada partililere hitap eden Özhaseki, belediyecilik konusunda rakiplerinin olmadığını, kendi kendileriyle yarıştıklarını söyledi.

Türkiye'deki 1390 belediyenin 805'inin AK Parti'de, 230'unun da MHP'de olduğuna işaret eden Mehmet Özhaseki şöyle devam etti: "Bizler Cumhur İttifakı olarak şu anda 1035 belediyedeyiz, iktidardayız. 1390 belediyenin 1035'i Cumhur İttifakı'nda, nüfusumuzun yaklaşık yüzde 70'ine bizler hizmet ediyoruz. Eser ve hizmet belediyeciliği anlayışının en güzel örneklerini ortaya koymaya çalışıyoruz. Fakat karşımıza başka türlü bir belediyecilik anlayışı çıkmaya başladı. Eskiden sadece makyaj hizmetleriyle ilgilenen sol belediyecilik, ideolojik belediyecilikten biraz kurtulduktan sonra bu dönemde de algı belediyeciliği inşa ediyor." 

'ALGI OPERASYONU'

Muhalefeti eleştiren Ak Partili Özhaseki özetle şunları söyledi: "Hizmet düşünmüyorlar bile. Akıllarından bile geçmiyor, o tarafa niyetlerini yormuyorlar bile. Ne yapıyorlar? Yatıyorlar kalkıyorlar Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı, yatıyorlar kalkıyorlar AK Parti gitsin de ne olursa olsun. O 6'lı ve sakladıkları bir grup olan masa altındaki 7'li grubun bir araya gelip yapabileceği hayırlı bir iş var mı? Sadece ve sadece düşmanlık üzerine bir medeniyet inşa edilmez ki. Aslında normalde birbirine selam veremeyecek adamlar sokakta karşılaşsalar muhabbet etmeyecek insanlar şimdi sadece ve sadece AK Parti karşıtlığında, Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığında bir araya geliyorlar." (HABER MERKEZİ)