Özkoç, Kılıçdaroğlu'nun oy oranını açıkladı, ses kaydı iddiasında bulundu

CHP'li Engin Özkoç, seçimin ilk turda sonuçlanacağını söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranıyla ilgili de yüzde 56 iddiasında bulunan Özkoç, Kılıçdaroğlu hakkında ses kaydı iddiasında bulundu.

DUVAR - 14 Mayıs seçimlerine son 4 gün kaldı. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili en çok merak edilenlerden biri ise ilk turda sonuçlanıp sonuçlanmayacağı. CHP'li Engin Özkoç seçimin 14 Mayıs'ta sonuçlanacağı iddiasını dile getirirken, alacaklarını öne sürdüğü oy oranına dikkat çekti. Özkoç ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu hakkında çok konuşulacak bir 'ses kaydı' iddiası ortaya attı ve "Bununla ilgili istihbarat bilgisi aldık" dedi.

Haberin Devamı
Mevduat faizleri güncellendi: 1,5 milyon TL'nin aylık getirisi 'uçtu' İslam Memiş'ten 'pazartesi' uyarısı: Elinde dolar bulunduranlar... Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı 'Kara Pazartesi' etkisi sürüyor: Her an yeni bir çöküş olabilir Uzmanı uyardı: İstanbul'da kiracılar için kritik ay belli oldu BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler