Palu Ailesi gözaltına alındı

Palu Ailesi canlı yayında cinayet suçlaması ile gözaltına alındı. Hakkında cinayet ve cinsel saldırı suçlamaları yöneltilen Tuncer Ustael eve yapılan baskını stüdyodan izledi. Soruşturmayla ilgili olarak yayın yasağı getirildi.

Abone ol

DUVAR - Kocaeli Körfez Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile Palu Ailesi hakkında gözaltı kararı verdi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri ailenin evine giderek anne Havva Palu ve diğer aile üyelerini gözaltına aldı.

Cinayet, cinayete teşvik ve cinsel saldırı suçlamaları yöneltilen damat Tuncer Ustael ise iddiaların gündeme gelmesini sağlayan Müge Anlı'nın programında canlı yayında gelişmeleri izledi. 'Cinci' diye bilinen Ustael, görüntüleri izlerken kendileri hakkında açıklama yapan komşularına, "Görüşeceğiz" diye seslendi. Müge Anlı da Ustael'e, "Görüşürsünüz... Ben senin kimseyle görüşebileceğini sanmıyorum" dedi... Ustael ve eşi Emine Ustael yöneltilen suçlamalarla ilgili 'suçsuz' olduklarını savunmaya devam etti.

.

STÜDYODAN GÖZALTINA ALINDI

Program devam ederken bu sefer Anlı, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu polislerinin stüdyoya geldiğini ve Tuncer ve Emine Ustael'in gözaltına alınacağını duyurdu. Bunun üzerine Ustael'ler stüdyoda kelepçe takılarak gözaltına alındı. Bu sırada stüdyoda bulunan konuklar gözaltıları alkışladı. Gözaltıların cinayet suçlaması ile yapıldığı belirtildi.

YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı, Meryem Tanhal'ın kaybolmasıyla ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında yayın yasağı talebinde bulundu. Başsavcılık, soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülmesi amacıyla soruşturma tamamlanıncaya kadar soruşturma dosyası kapsamı hakkında yazılı, görsel ve sosyal medya ile internet ortamında faaliyet gösteren medyada her türlü haber, röportaj, eleştiri ve benzeri yayınların yapılmasının yasaklanmasını talep etti.

Körfez Sulh Ceza Hakimliği yayın yasağı talebinin kabulüne karar verdi. (HABER MERKEZİ)

Palu Ailesi: Damat Ustael hakkında soruşturma açıldı, kayıp anne kız için yapılan kazıda kemik bulundu

Palu Ailesi: Bir skandalın sıradanlığı

Gündem: Palu Ailesi'nin damadı Tuncer Ustael!

Palu Ailesi avukatı: Müge Anlı'ya gitmelerini ben söyledim