Patron Bebek 2: Aile İşi yine ertelendi

Patron Bebek'in devam filmi Patron Bebek 2: Aile İşi'nin gösterim tarihi Mart 2021'den Eylül 2021'e ertelendi.

Abone ol

Patron Bebek'in devam filmi Patron Bebek 2: Aile İşi'nin gösterim tarihi Mart 2021'den Eylül 2021'e ertelendi. Universal Pictures, 2017 yapımı animasyon filminin devamının 26 Mart 2021’den 17 Eylül 2021’e ertelendiğini duyurdu.

Patron Bebek, Marla Frazee’nin 2007 yılında çıkardığı aynı adlı çocuk kitabından bir uyarlama. Hikaye, yedi yaşındaki kardeşi Timothy ile birlikte Puppy Corp.'un CEO'su Francis E. Francis’i yerinden eden küçük karakter Ted Templeton Jr’ı merkeze alıyordu. Ted Templeton Jr karakterini ünlü aktör Alec Baldwin seslendiriyordu.

Animasyonun seslendirme kadrosunda Jimmy Kimmel, Eva Longoria, Lisa Kudrow ve Tobey Maguire gibi isimler yer alıyordu.

BÜYÜK KAR ELDE ETTİ

Patron Bebek, 2017 yılında vizyona girdiğinde 50,1 milyon dolarlık açılış hasılatı elde ederek büyük başarı elde etmişti. 125 milyon dolarlık bütçeyle çekilen film, ABD’de 175 milyon dolar, dünya çapında ise toplam  527,9 milyon dolarlık bilet satışı yaptı.

Başarının ardından Universal Pictures devam filminin Patron Bebek 2: Aile İşi (The Boss Baby 2: Family Business) adıyla çekilmesine karar verdi. İkinci filmde de yine Alec Baldwin, Ted karakterine sesiyle hayat verecek.

FİLMİN KONUSU

Yeni filmde artık birer yetişkin olan Tim ve kardeşi Ted, zamanla birbirlerinden uzaklaşmıştır. Farklı yönlere savrulan iki kardeşten Tim evlenmiş ve bir çocuk babası olmuştur. Ted ise koruma fonu CEO’sudur. Süper anne Carol, süper zeki kızları Tabitha ve süper şirin yeğenleri bebek Tina ile birlikte banliyöde yaşayan Tim, hayatından oldukça memnundur. Amcası Ted’i örnek alan, onun yolundan gitmek isteyen Tabitha, gittiği Prestijli İleri Çocukluk Dönemi Acorn Merkezi’nde sınıf birincisidir. Ancak Tim kızının çok çalışmasından pek de memnun etmez çünkü çocukluğunu kaçırdığını düşünür. Bu sırada bebek Tina, Tabitha’nın gittiği okulun ve kurucusu olan Dr. Armstrong’un karanlık sırları olduğunu öğrenir. Tina’nın bu sırları ortaya çıkarmak üzere BabyCorp için gizli bir görevde olduğunu açıklamasıyla Tim ve Ted yeniden bir araya gelmek zorunda kalır. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)