Sedat Peker'den Köfteci Yusuf açıklaması: Artık gerilmeye başladım

Ürünlerinde domuz eti tespit edilen Köfteci Yusuf ile ilgili ismi tekrar gündeme gelen Sedat Peker, "Köfteci Yusuf gündeme gelirse ben de TT oluyorum. Bu ne saçma iştir" dedi.

Abone ol

DUVAR - Bakanlığın taklit ve tağşiş listesine dahil ettiği markalar ve ürünler açıklandı. Listede yüzlerce şubesi bulunan Köfteci Yusuf adlı işletmenin Bursa şubesindeki ürünlerinde domuz eti tespit edildiği ortaya çıktı. Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, "Bu olayın en kısa zamanda aydınlanması için elimden gelen çabayı göstereceğim" dedi. 

3 yıl önce “Köfteci Yusuf’a çökme” davasında organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in de ismi geçmiş ancak Peker iddiaları yalanlamıştı. Domuz eti skandalı sonrasında da gündeme gelen çökme olayı ile ilgili Peker’den açıklama geldi. Köfteci Yusuf ile isminin anılmasından artık gerildiğini söyleyen Peker, “Biz onun sattığı kadar her bayram kurban bağışlıyoruz” dedi.

Gazeteci Erk Acarer’in sosyal medya hesabındaki paylaşıma göre, Sedat Peker; “Her Köfteci Yusuf konuşulduğunda ismimin geçmesi eğlenceli geliyordu. Ne Köfteci Yusuf’muş arkadaş, artık gerilmeye başladım. Köfteci Yusuf bana sevgi duyduğu için bir kez aramıştı, görüştük. Çayını bile içmedim. Biz onun sattığı kadar her Bayram kurban bağışlıyoruz. Ne zaman Köfteci Yusuf gündeme gelirse ben de TT oluyorum. Bu ne saçma iştir!” dedi.

Peker ayrıca, “Bu adam 12 bin kişi çalıştırıyor. Devlet bu domuz etlerini yakalamış mı?” yorumunda da bulundu.

(HABER MERKEZİ)