Polis 11 yaşındaki çocuğu bisiklet hırsızlığıyla suçlayarak sokak ortasında darp etti

Karabük'te bisiklet hırsızlığı ihbarı alan polis, 11 yaşındaki çocuğu darp ederek gözaltına aldı. Çocuğun babası, "Bisiklet bizim. Çocuğumun her tarafı morluk içinde" dedi. Vali olayı doğruladı.

DUVAR -  Karabük'ün Safranbolu ilçesinde çalıntı bisiklet ihbarını araştıran polisler, sokakta gördükleri bisikletli M.A.'yı (11) durdurdu. Kimlik kontrolü yapmadan bisikleti almaya çalışan ekipler, çocuğun "Bisiklet benim" diyerek direnmesi üzerine yere yatırıp eziyet etti. Çocuğun "İmdat, yardım edin" diyerek bağırdığı o anlar, çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yerde yatan çocuğun "Ağabey, bisiklet benim. Vallahi, billahi benim bisikletim" dediği anlar yer alıyor.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler