Polis canlı bombayı 'hırsız' sanıp takip etmiş

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bir polisin, havalimanı dış hatlar bölümüne yürürken canlı bombalardan şüphelendiğini ve bunu WhatsApp üzerinden memur arkadaşı ile paylaştığını yazdı. Selvi, o polisin şu anda yaşam savaşı verdiğini söyledi.

Abone ol

DUVAR - Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba eylemine giden kişilerin polis takibine takıldığını yazdı. Yazıya göre havalimanında görevli bir sivil polisin, IŞİD militanlarının hareketlerinden şüphelenip memur arkadaşına WhatsApp üzerinden "Yaz günü mont giymiş, hırsıza benziyor" diye mesaj attığı ortaya çıktı. Selvi, o mesajı ve polislerin hikâyesini bugünkü yazısında paylaştı. İşte Selvi'nin 'Abi hırsıza benziyo takip mi etsek' başlıklı yazısının ilgili bölümü;

'Abi hırsıza benziyo takip mi etsek'

ATATÜRK Havalimanı'ndaki saldırıyı gerçekleştiren üç terörist, saat 21 civarında Fatih'ten, Vatan Caddesi üzerinden bir taksiye binip Atatürk Havalimanı'na geliyor.

Dış hatlar terminalinin giriş bölümünün önünde bir sivil polis, hareketlerinden şüpheleniyor... Olaydan tam 5 dakika önce. Polis memuru olan arkadaşına WhatsApp’tan, “Yaz günü mont giymiş, hırsıza benziyor” diye mesaj atıyor.

İşte o WhatsApp mesajı:

Yazının devamı