Porsche, Maserati, Jaguar, Bentley, Ferrahi ve Lamborghini: Türkiye'deki satış rakamları

Türkiye'de Mayıs ayında en çok satan lüks otomobiller belli oldu. Peki, Porsche, Maserati, Jaguar, Bentley, Ferrahi ve Lamborghini gibi süper lüks arabaların satış rakamları nasıl?

DUVAR - Mayıs ayında otomotiv pazarı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 10,1 daralsa bile küçülme sektör beklentilerinin altında kaldı. Otomobil ve hafif ticari araç pazarı Mayıs’ta Nisan ayına göre yüzde 31.5 artarak 100 bin 305 adedi buldu.  Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği'nin (ODMD) mayıs ayı verilerine göre, yılın ilk beş aylık döneminde otomobil ve hafif ticari araç satışları yüzde 6 artış gösterdi. Böylece Mayıs sonu itibarıyla toplamda 471 bin 743 adet sıfır araç satışı oldu.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranları güncellendi: 2 milyon TL'nin geri ödemesi Yarış kızıştı: En fazla emekli promosyonu veren banka belli oldu En dayanıklı arabalar seçildi: Alman markası öne çıktı İBB duyurdu: İşte İstanbul'un en riskli ve güvenli ilçeleri Fatih Portakal asgari ücreti hesapladı: 'Verirler mi?' 'Gönül Dağı'na Kiraz geliyor: Öykü Gürman kadroda