Prekazi depremzedeler için imzalı formasını açık artırmaya çıkardı

Galatasaray efsanesi Cevad Prekazi, sarı-kırmızılı formasını imzalayarak depremzedeler yararına satılmak üzere açık artırmaya çıkardı. Prekazi elde edeceği geliri Ahbap'a bağışlayacağını söyledi.

Abone ol

DUVAR - İtalyan ekibi Atalanta'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral'ın girişimiyle Ronaldo, Messi, Haaland, Kevin De Bruyne ve Harry Kane'in depremzedeler için imzalı formalarını açık artırmaya çıkarmalarının ardından benzer bir adım da Galatasaray'ın efsanesi Cevad Prekazi'den geldi. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Prekazi, "Türk halkının acısını en derinden hissediyorum. Çok büyük acı yaşıyorum, kahroluyorum. Memleketim gibi gördüğüm güzel Türkiyem için elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum" dedi. 

Galatasaray'da oynarken giydiği bir formayı satışa çıkaran Prekazi, sonraki paylaşımında şunları söyledi: "İmzaladığım Galatasaray formamı pazar(12.02.2023) 19:05’e kadar en yüksek teklifi veren kişiye geliri @ahbap
a bağışlanmak üzere göndereceğim. Alan kişi İstanbul, Ankara ve Belgrad’da olması halinde elden teslim edeceğiz. Teklifleri dm den @hakansolmazz a yapmanızı rica ederim." 

(HABER MERKEZİ)