Prensesin elleri neden yaralı?

İngiltere'de gündem prenses Kate Middleton'ın ellerindeki yaraları konuşuyor. İddialara göre Middleton anoreksiya bulimiaya hastası.

Abone ol

DUVAR - İngiltere prenses Kate Middleton'ın ellerindeki yaraları konuşuyor. İki çocuk dünyaya getirmesine rağmen evlilik öncesi döneminden bile çok daha zayıf görünen Prens William'ın eşi Kate Middleton'ın anoreksiya bulimiyaya yakalandığı ileri sürülüyor. Prenses Diana da bir dönem aşırı zayıflığıyla gündem olmuş, anoreksiya bulimiaya yakalandığı ortaya çıkmıştı.

İngiliz basınına göre buna en çarpıcı kanıt ise Kate Middleton'ın elleri. Damarları neredeyse yüzeye fırlayacakmış gibi görüntüsü bir yana hemen hemen her zaman ellerinin çeşitli yerlerinde görülen yara bantları da bulimiyanın göstergesi olarak nitelendiriliyor. Birkaç ay önce bu bandajlar yine gündeme gelmiş ve Kate Middleton'ın çok sevdiği kedisiyle oynarken ellerinin yara bere içinde kaldığı konuşulmuştu. 'Russell işareti' diye adlandırılan bu çiziklerin bulimiyaya yakalanan pek çok kadında görüldüğü belirtiliyor.

'NORMAL BİR DURUM DEĞİL'

Radaronline.com sitesine konuşan doktor Stuart Fischer, anoreksiya bulimiyaya yakalanan kadınların yediklerini çıkartmak için ellerini kullandıklarını bu yüzden de ellerinin üzerinde bu türden kesikler oluştuğunu söyledi. Fischer, "Kate Middleton'ın ellerinde sürekli yara bandı bulunması şüphe çekici bir durum. Kate eğer marangoz ya da midye ayıklayarak hayatını kazanan biri olsaydı bu yara bereleri normal karşılayabilirdik. Ama onun için normal bir durum değil" diye konuştu.

Uzmanlara göre yediklerini çıkarmak kilo kaybetmenin en tehlikeli yöntemlerinden biri. Prens William'ın annesi Prenses Diana da bir dönem bulimiyaya yakalanmıştı. Kiloları yüzünden acımasızca eleştirilen Diana, diyete başlayıp kilo vermiş ancak bununla yetinmeyip daha fazla zayıf olmak için çaba harcamıştı.