Prime Video Türkiye temmuz programı belli oldu

Temmuz 2024'te Prime Video'ya gelecek yapımlar arasında "Ejderha Dövmeli Kız", "Parçalanmış", "Schindler'ın Listesi", "Sil Baştan" ve "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" yer alıyor.

Ejderha Dövmeli Kız

1 Temmuz 2024

Gazeteci Mikael Blomkvist (Daniel Craig), asılsız bir iddia nedeniyle itibarını kaybetmiştir ve adını temize çıkarmak için çabalamaktadır. Bu süreçte, İsveç'in önde gelen iş insanlarından Henrik Vanger, uzun yıllardır kayıp olan yeğeni Harriet'ı bulması için Blomkvist'e bir teklif sunar. Bu zorlu görevde Blomkvist’e, yetenekli ve sıra dışı hacker Lisbeth Salander (Rooney Mara) eşlik eder. İkili, geçmişe dayanan karmaşık bir cinayetler zincirini çözmeye çalışırken, aralarında güçlü bir güven bağı oluşur. Başrollerinde Daniel Craig ve Rooney Mara’nın paylaştığı, Stieg Larsson'un çok satan romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini David Fincher üstleniyor.

Haberin Devamı
İran seçimleri dünya basınında: ‘Pezeşkiyan’a reformcu dense de…' Emekliye yeni ek ödeme geliyor: Hangi maaş ne kadar artacak? Oranlar değişti: 3 milyon TL'nin getirisi uçtu Taşıt kredisi, konut kredisi ve bireysel krediler: Oranlar değişecek Emekliler dikkat: 30 bin lira alabilirsiniz Nike’tan reklam filmi: 'Altınımı Kürt bir anne gibi takmayı seviyorum'