Prof. Dr. Görgüner: Öksürük 3 haftadan uzun sürüyorsa doktora gidin

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ali Metin Görgüner, haftalarca süren öksürüğün, ciddi hastalıkların habercisi olabileceğini belirterek doktora başvurulması konusunda uyardı.

DUVAR - Emsey Hospital’dan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ali Metin Görgüner, haftalarca geçmeyen öksürükle ilgili uyardı.

Prof. Dr. Görgüner, öksürüğün çeşitli sağlık problemlerinin habercisi olabileceğine değinerek, "Vücudumuz, yabancı maddelerin alt solunum yollarına erişmesini engellemek için savunma mekanizması olarak öksürüğü devreye sokar. Fakat öksürük, çoğunlukla geçici bir sorun gibi görülse de ciddi hastalıkların habercisi olabilir" diye konuştu.

Haberin Devamı
Anket: CHP birinci parti, İYİ Parti eridi Cem Küçük'ten en düşük emekli maaş zammı kulisi: En karanlık dönem Benzin ve motorinde tabela 'uçtu': 5 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları SGK uzmanı açıkladı: Emekliye ek zam kulisi Havalimanlarında yeni dönem: Uçağa binmenin yeni kuralları yasalaştı Ailesi konuştu: 'Ferdi Hollanda'da 'hain' ilan edildi, bu bizi üzüyor'