Prof. Dr. Kerim Çağlı, Covid-19 nedeniyle vefat etti

Korona virüsüne yakalanan Prof. Dr. Kerim Çağlı vefat etti.

Abone ol

DUVAR - Ankara Liv Hospital Hastanesi'nde görev yapan kalp ve damar cerrahı Prof. Dr. Kerim Çağlı, korona virüsü (Covid-19) nedeniyle dün vefat etti.

Türk Tabipleri Birliği'nin (TTB) Twitter hesabından yayınlanan taziye mesajında “#Ölüyoruz Ankara'da özel bir hastanede çalışan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kerim ÇAĞLI'yı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Liv Hospital'den yapılan açıklamada da “Kalp ve Damar Cerrahisi hekimlerimizden Prof. Dr. Kerim Çağlı'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz” denildi.

Twitter hesabından açıklama yapan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Çağlı'nın kanun hükmünde kararnameyle görevinden ihraç edildiğini belirtti.

Gergerlioğlu, “Ah hocam... Bir mağdur daha zalimlerden hakkını alamadan ayrıldı aramızdan 'Sayın vekilim khk ile üniversiteden atılan, kalp cerrahı prof dr Kerim Çağlı hocayı bugün Ankara'da kovid 19 dan kaybettik' Hakkını ötelerde alacak mutlaka! Allah rahmet eylesin” dedi.