Prof. Dr. Naci Görür'den Erzincan depremi açıklaması: Fay hattını işaret etti

Refahiye'de dün meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin ardından Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den açıklamalar geldi. Görür depremin, Kuzeydoğu Anadolu Fayı üzerinde oluştuğuna dikkat çekti.

DUVAR - Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), dün  Erzincan'ın Refahiye ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Gümüşhane olarak açıkladı. Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından Erzincan'daki depremin ardından açıklamalarda bulundu. Görür, "9 saat önce Şiran-Yedibölük/Gümüşhane’de 4,1 sığ bir deprem oldu. Muhtemelen Kuzeydoğu Anadolu Fayı üzerinde oluştu. KAF DEĞİL" diye yazdı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Çok pişman olursunuz... En güvenilir arabalar seçildi: Japon markaları zirvede Özgür Erdursun açıkladı: Emekli aylıklarında ciddi düşüşler yaşanacak İngiliz devinden dolar/TL tahmini: Yıl sonunda ne kadar olacak? Arda Güler'e 10 milyon liralık araba hediye edildi Başkan Adams'a suçlamalar: İstanbul'da eğlence mekanlarında ağırlandı