Prof. Dr. Wenhong Zhang’dan covid-19’un önlenmesi için kılavuz

“Covid-19’un Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Öneriler” kitabı Kırmızı Kedi Yayınları tarafından yayımlandı. Kitap, virüs hakkında sık sorulan sorular ve halk arasında doğru bilinen yanlışları düzeltmek için rehberlik etmeyi amaçlıyor.

Abone ol

DUVAR - Fudan Üniversitesi Huashan Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Bölüm Başkanı ve Şanghay Covid-19 Tedavi Uzman Grubu Lideri Prof. Dr. Wenhong Zhang tarafından hazırlanan “Covid-19’un Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Öneriler” adlı rehber kitapçık Kırmızı Kedi tarafından okurlarla buluşacak. “Covid-19’un Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Öneriler”de “Maskelerin kullanım süresi ne kadardır?”, “Evcil hayvanlar aracılığıyla virüs bulaşır mı?”, “Covid-19 testi pozitif çıkan kişi evde nasıl izole edilmeli?”, “Salgın sürecinde çalışırken nelere dikkat edilmeli?”, “Marketlerden satın alınan ürünlerin dezenfekte edilmesi gerekiyor mu?” gibi birçok sorunun cevabı yer alıyor.

Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu desteği ile Prof. Dr. Zhang tarafından hazırlanan kitapçık, evler, dış mekânlar, işyerleri gibi ortamlarda Covid-19’un önlenmesi ve kontrolü için, sık sorulan sorular ve halk arasında doğru bilinen yanlışları düzeltmek için rehberlik etmeyi amaçlıyor. (HABER MERKEZİ)