Radyolarda son bir ayda en çok çalınan 20 şarkı

Radyo, müzikseverlerin müziğe ulaşmasının en önemli yollarından biri hâlâ. Özellikle ana akım radyolar, dinlenme trendlerini de belirliyor. İşte son bir ayda ulusal radyolarda en çok çalınan 20 şarkı.

DUVAR - Her ne kadar mobil uygulamalar müzik dinleme alışkanlığımızı değiştirse de radyolar hâlâ müzik dinleyicileri için önemini koruyor. Özellikle işten eve, evden işe giderken, trafikte radyo dinleme alışkanlığı dijital çağda da sürüyor. Radyolarda en çok çalınan şarkılar listesinde zirve haftalardır değişmezken son 30 günde listeye yeni katılarak ilk 20’ye giren birçok şarkı da var. İşte tüm ulusal radyoların günlük akışını listeleyen bir veri tabanından alınan, son 30 günün en çok çalınan 20 şarkısı.

Haberin Devamı
BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Akaryakıt fiyatları güncellendi: 23 Temmuz benzin, mazot fiyatları Bu otomobilin fiyatı 1 milyon TL'nin altına düştü Son anket belli oldu: CHP'nin oyları arttı, birinci parti değişiyor Etna Yanardağı görüntüleri gerçek çıktı Banka banka son durum: Emekli maaşı promosyonlarında zirve