Ralli şampiyonundan 'acemi şoför' şakası

Türkiye'nin en genç kadın ralli şampiyonu olan Burcu Burkut Erenkul, 8 Mart'ta trafikte cinsiyet ayrımcılığına dikkat çekmek amacıyla eğlenceli görüntülerle dolu bir video hazırladı.

DUVAR - Ralli şampiyonu Burcu Burkut Erenkul, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 'trafikte cinsiyet ayrımcılığı' konusuna dikkat çekmek için bir video hazırladı.

Porsche'nin araçlarının satıldığı ofise giden Erenkul, burada erkek satış danışmanlarıyla test sürüşüne çıkarken acemi bir sürücü izlenimi yaratarak, danışmanların tepkilerini görüntüledi. 

Aracı sürdüğü ilk dakikalarda, acemi gibi davranmaya devam eden Erenkul daha sonra ise yeteneklerini sergileyerek kullandığı araçla uzun süre drift yaptı. 

Erenkul'un drift yapmaya başladığı sırada, araçtaki danışmanların yaşadığı panik yüzlerine yansıdı. (HABER MERKEZİ)

Sinan Ateş davasında ilk gün: Duruşmada neler yaşandı? Sinan Ateş'in Mekke'de hurma ikram ettiği görüntüler ortaya çıktı Şişli Belediye Başkanı Emrah Şahan: İstanbul'un Kuştepe'ye borcu var Tarihi görüşmeye dakikalar kala CHP önünden canlı yayın Kayyım sonrası Hakkari'de son durum ne? DEM Partili belediyeye kayyım: Hakkari'den son bilgiler