Ramazan'da oruç tutmaya yardımcı olan yiyecekler

Yapılan araştırmalar, fasulye, bezelye ve nohut gibi gıdalardan elde edilen lifin tokluk hissini artırabileceğini gösteriyor. Bu gıdalar, bu sebeple sahurda tüketilmek üzere tavsiye ediliyor.

DUVAR - Dünyanın dört bir yanında milyonlarca Müslümanın oruç tuttuğu Ramazan ayı başlıyor. Ramazan'da güne sahur ile başlanıyor ve doğru şeyleri yemek, ilerleyen saatlerde acıkmayı önlemek için önem arz ediyor. İftarda ne tüketileceği de özellikle sağlık açısından bir o kadar önemli oluyor.

Haberin Devamı
Faiz oranları güncellendi: 750 bin TL'nin getirisi değişti Meteoroloji uzmanı açıkladı, tarih verdi: İstanbul'a kar geliyor Son anket: Birinci ve ikinci değişmedi, bir parti üst sıralara çıktı SGK uzmanı açıkladı: Emekliliğiniz iptal olabilir 'Ben Bilmem Eşim Bilir' itirafı: Kazandıkları araba yuvalarını yıktı Sergen Yalçın'dan Semih Şentürk'e: 'Böyle bir yalan hiç duymadım'