'Red Bull Dance Your Style' şehir elemeleri başladı

Kazananı seyircinin belirlediği yarışma 'Red Bull Dance Your Style' elemeleri İzmir, Eskişehir ve İstanbul’da şehir elemeleriyle devam ediyor.

Abone ol

DUVAR - Hip Hop, popping ve house dans gibi sokak dansı türlerinin en iyilerinin belirleneceği Red Bull Dance Your Style’ın üniversite elemelerinden sonra şehir elemeleri de başladı.

Yarışma kapsamında elemeler, 2 Haziran’da İzmir, Bostanlı Skate Park’ta, 8 Haziran’da İstanbul, Kartal 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı Parkı’nda ve 9 Haziran’da ise Eskişehir, Sazova Parkı’nda devam edecek.

Elemeler öncesinde İsviçreli Red Bull dansçısı Stalamuerte, İstanbul başta olmak üzere sırasıyla; Ankara, Antalya ve İzmir’de workshoplar gerçekleştirerek dansçı adaylarını elemelere hazırlamaya başladı. Elemelerde başarıyı yakalayan dansçılar 1 Eylül’de İzmir’de gerçekleşecek Türkiye Finali’nde hünerlerini sergileyecek.

Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali’nde izleyiciler tarafından birinci seçilen isim, 9 Kasım’da Mumbai, Hindistan’da düzenlenecek Red Bull Dance Your Style 2024 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek.