Restoranlarda yeni dönem: Eko iskender, eko beyti...

Restoranlarda "eko" yani ekonomik ürün dönemi başladı. Artan fiyatlar nedeniyle müşteri kaybetmek istemeyen esnaf, gramajları düşürerek daha uygun fiyatlı ürünleri menülerine koydu.

DUVAR - Artan fiyatlarla müşteriler azalınca restoranlar da yeni bir yöntem uygulamaya koydu. Gramaj düşürüldü, porsiyonlarla birlikte fiyat da azaldı. Bu ürünler menüye de "eko" ön adıyla girdi.


Haberin Devamı
Elektrikli aracın en büyük derdi şarj: İşte uzun menzilli 50 otomobil İslam Memiş'ten 'pazartesi' uyarısı: Eze eze yoluna devam edecek Özgür Demirtaş açıkladı: BES'e girmek mantıklı mı? Şampanya patlatan kişi Hamas lideri İsmail Haniye mi? Tabela değişti: 3 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları Hazırlığı yapılan yeni yasalar belli oldu!