Rizespor Trabzonspor'dan Yusuf Sarı'yı renklerine bağladı

Karadeniz ekiplerinden Rizespor, kanat oyuncusu Yusuf Sarı'yı sezon sonuna kadar takıma kattı. Başkan Tahir Kıran, "Sezon sonunda bonservisiyle gelecek" dedi.

Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Trabzonspor'dan Yusuf Sarı'yı transfer etti. Sezon sonuna kadar Rizespor'da oynayacak 23 yaşındaki futbolcu için Çaykur Didi Stadı'nda imza töreni düzenlendi. Kulüp Başkanı Tahir Kıran burada yaptığı açıklamada, Yusuf Sarı'nın önemli bir oyuncu olduğunu belirtti ve "Transferde yardımlarını esirgemeyen Trabzonspor camiasına, başkanına teşekkür ediyorum. İkinci yarıda Rizespor'un başarısı için ter dökecek, elinden gelenin en iyisini yapacak. Bonservisi ile bize geliyor. Sezon sonunda sözünü aldık. Sezon sonunda oturup tekrar görüşmemizi yapacağız. Detaylar sezon sonunda netlik kazanacak" dedi.

Kıran, Sarı'nın kentte yabancılık çekmeyeceğini söyledi ve futbolcunun iki akraba şehrin birinden diğerine geldiğini vurguladı. Yusuf Sarı da Tahir Kıran'a teşekkür ederek, "Rizespor camiası için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Mutluyum. Büyük bir camiadan büyük bir camiaya geldim. Çok konuşmaya gerek yok" diye konuştu. 

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Bu arada Trabzonspor Kulübü, 23 yaşındaki oyuncu Yusuf Sarı'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, "Kulübümüzle profesyonel futbolcumuz Yusuf Sarı arasındaki 18.06.2019 başlangıç 31.05.2022 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır." ifadelerine yer verdi.

Öte yandan bordo-mavili kulüp, internet sitesinde 2019-2020 sezonundan bu yana Trabzonspor'a hizmet eden Yusuf Sarı'ya bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi. (AA)