'Romantik Hırsız' geliyor: Netflix Türkiye mart programı belli oldu

Netflix'in mart takvimi olarak açıklandı. Programda "Kuru Otlar Üstüne", "Romantik Hırsız", "Üç Cisim Problemi", "Netflix Slam" ve "The Gentlemen" gibi yapımlar yer alıyor.

DUVAR - Netflix Türkiye'de mart ayında birçok yapım izleyiciyle buluşacak. 

Başrollerinde Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’in yer aldığı "Romantik Hırsız"da sanat ve aşk, entrikalı bir hikayede buluşuyor. 'Game of Thrones' yaratıcılarının aynı isimli roman üçlemesinden uyarladığı, yeni '3 Cisim Problemi' dizisinde bir grup bilim insanı, insanlığı alt üst edecek bir tehdit karşısında güçlerini birleştiriyor. Damsel, Millie Bobby Brown önderliğinde izleyicileri bir peri masalına hiç de benzemeyen yepyeni bir maceraya davet ediyor.

Las Vegas’tan canlı yayınlanacak 'Netflix Slam'de Rafael Nadal ve Carlos Alcaraz karşı karşıya geliyor. Uzaydaki bir astronotun Dünya’daki eşi ile ilişkisini kurtarmaya çalıştığı "Spaceman"de, başrollerde Adam Sandler ve Carey Mulligan yer alıyor. "Shirley Chisholm: Beyaz Saray'a Aday" filmi, Amerika Birleşik Devletleri’nde kongreye seçilen ilk siyah kadının mücadelesini anlatıyor.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?